Aircondition & klimaløsninger

Vi har mange års erfaring med montering af aircondition & klimaløsninger. Vi har landets højeste service & bedste produkter. Kontakt os her for et godt og uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig

Hvorfor vælge et aircondition anlæg fra Raska

Bedre indeklima

Optimalt miljø

Kvalitet og service

Aircondtion til dit hjem

Vi har ekspertisen og produkterne til at gøre dit hjem mere komfortabelt.

Aircondition kan udformes på forskellige måder.

Er boligen i forvejen udstyret med ventilations anlæg eller genvindings anlæg,  også kaldet genvex,  kan aircondition og ventilation bygges sammen, dermed undgås synlige enheder inde i huset.

Aircondition kan også monteres i loftet eller som lavt placerede ”radiatorer” mulighederne er mange, og vi rådgiver gerne.

I nye huse er ventilation et krav, de fleste nye huse har behov for en hurtig temperatur regulering, og der er aircondition anlæg en god løsning.

 

Produkter

Raska-Teknik fører en række nøje udvalgte produkter indenfor aircondition og ventilation, Vi har markedets mest økonomiske løsninger indenfor luft vand varmepumper, og vi forhandler topkvalitets aircondition og varmepumper fra verdens førende producent til både erhverv og private. Vi installerer mange luftvand varmepumper i nybyggeri, få vores bud når du projekterer.

Service

Raska-Teknik udfører service på alle typer varmepumper klima og køleanlæg, på alle anlæg med mere end 1kg kølemiddel udfører Raska Teknik det lovpligtige årlige eftersyn. Har du indgået fast service aftale med Raska-Teknik er er du automatisk omfattet af vores vagtordning og kan dermed uden ekstra gebyr ringe uden for normal åbningstid.

Reparation

Raska-Teknik er en troværdig og loyal samarbejdspartner. Som de eneste har vi eksempel selv komplet reservedels lager til Sanyo CO2 varmepumper. Raska-Teknik solgte for ca. 10 år siden et antal udmærkede Sanyo CO2 varmepumper til vores kunder, desværre gik Sanyo konkurs og importøren har kun begrænsede og meget kostbare reservedele på lager. Raska-teknik lagerfører kun dele til en del andre produkter hvor importøren er gået konkurs.

Forespørgsel

Disse varmepumper kunne eksempelvis være ældre Haier varmepumper og Invest luft/ vand varmepumper. Med en service kontrakt med Raska-Teknik har du mulighed for at benytte dig af ovenstående. Raska-Teknik reparerer alle typer klima køle og frostanlæg, vores specialer spænder vidt vi reparerer bagerens kagedisk, kartoffelkølehuset og minkavlerens fryser med professionel tilgang. Har du en ide, en opgave eller et problem så kontakt os, vi finder en løsning.

Har du spørgsmål

Vi besvarer selvfølgelig gerne dine spørgsmål om varmepumper. Ring til os på 25 85 24 70 eller send os en mail på HR@raska.dk - så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os på 25 85 24 70