Skal du købe et varmegenvindingsanlæg?

Vi er specialister i varmegenindvindingsanlæg. Hos Raska Teknik er vi specialister i varmegenvindingsanlæg. Kontakt os for en uforpligtigende snak og tilbud på varmegenvinding til dit hjem.

Skal vi hjælpe dig

Fordele med boligventilation

Komfortabelt indeklima året rundt

Store besparelser energimæssigt

Økonomisk god investering

Salg af

Hos Raska Teknik anbefaler og forhandler vi blandt andet Energy Save, Nilan, Enervent og Vink bolig ventilations anlæg. Kontakt os og hør mere om den løsning der passer til din økonomi og hjem Tlf. 25 85 24 70. Varmegenvindingsanlæg sikrer et formidabelt og stabilt indeklima året rundt. Varmegenvinding handler om god økonomi, indeklima, velvære og komfort.

Energibesparelse med varmegenvinding

Ud over at give jer et fantastisk indeklima er der store besparelser energimæssigt og økonomisk forbundet med at investere i et varmegenindvindingsanlæg. Kontakt os for en uforpligtigende anskueliggørelse af besparelserne på varmegenvindingsanlæg på 2585 2470.

Forskelle på teknikken

Mange forbinder ordet Genvex med varmegenvindingsanlæg. Genvex er navnet på en producent. Vi vil gerne fortælle om de hovedtyper der er på markedet,  Så hvis du er i tvivl om, hvilket varmegenvindingsanlæg du skal vælge, uddyber vi gerne vores anbefaling. Hør mere om forskellen på f.eks Energy Save, Nilan, Genvex, Enervent og Vink varmegenvindingsanlæg på 2585 2470.

Har du spørgsmål?

Vi besvarer selvfølgelig gerne dine spørgsmål om varmepumper. Ring til os på 25 85 24 70 eller send os en mail på HR@raska.dk - så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os på 25 85 24 70