Om Raska Teknik

Vi er et lille dynamisk firma kendt for vores store fleksibilitet og store knowhow om varmepumper, køle og fryse anlæg mv… Raska- Teknik er ejet af Hans Rasmussen og Rasmus Rasmussen.

Pas på vores miljø          

Raska-Teknik har fokus på vores miljø, stifteren Hans Rasmussen startede sit firma på grund af sin store interesse for alternative og miljø rigtige muligheder for opvarmning, og firmaet har siden opstart været helt fremme når det gælder varmepumper.

Kølemidler og miljø: Raska-Teknik anvender altid det mest miljøvenlige kølemiddel der er anvendeligt til opgaven, vi ser det som en naturlig del af vores daglige arbejde at forebygge udslip af skadelige stoffer.

Vores varmepumper kan leveres med kølemidlet R32, som ikke betragtes som miljø belastende.

Vi konverterer når det er muligt køleanlæg til nye kølemidler med lave GWP tal f.eks. XP40.

Der udvises stor omhu med hensyn til at undgå enhver lækage i køleanlæg.

Vores indsats på området er som en dråbe i havet, men alle tiltag i den rigtige retning gavner vores fælles fremtid.

Attraktive priser

Raska Teknik er forhandler og importør af forskellige kvalitetsmærker inden for airconditions, varmepumper, køle og fryseanlæg, varmegenvindingsanlæg mv..
Vi sætter en ære I altid at have det anlæg der passer til netop dine behov og dit budget. Kontakt os derfor altid uforpligtende for kyndig rådgivning om det optimale anlæg til dit behov.

Landsdækkende Reparation og Service

Raska Teknik servicere og reparerer airconditions, varmepumper, køleanlæg og fryseanlæg mv. i hele landet.

Uforpligtende Rådgivning

Raska Teknik er specialister i enhver form for aircondition, varmepumpe og køle- og fryseløsning. Uanset om du skal bruge en varmepumpe til dit sommerhus, eller hvis du skal have installeret køleanlæg til 500 ton kartofler – Så tøv ikke med at kontakte os.
Vi giver gerne uforpligtende rådgivning Tlf. 25 85 24 70

Persondataforordning

Den 25. maj 2018 trådte den nye Persondataforordning i kraft. Den skal sikre, at vore kunders data opbevares sikkert, og ikke længere end nødvendigt, ligesom vore kunder til enhver tid er sikret information om og adgang til de data, som vi opbevarer.
Som kunde hos Raska-Teknik kan du fortsat være tryg ved at overlade os oplysninger om dig, og dit selskab eller forening, vi er på forkant og har således sikret, at vi overholder reglerne i Persondataforordningen, ligesom vi har overholdt reglerne om opbevaring af fortrolige data.

Raska Teknik er iso certificeret kølefirma

Vi kan derfor tilbyde lovlig køleservice reparation og ny montering af alle typer aircondition varmepumper klima og køleanlæg.