Fremtidens varmepumpe

Vores nye luft/vand varmepumpe er en revolution inden for opvarmning af huse og brugsvand - intet mindre. Både i forhold til de ældre typer af varmepumper og de nyere systemer, der anvender jordvarme. Skriv eller ring, og lad os tage en uforpligtende snak om dit behov.

Skal vi hjælpe dig

Hvorfor vælge en luft vand varmepumpe

Anlægget tjener sig selv hjem kort tilbagebetalings tid

Send oliefyret på pension eller fyr fyret

Fremtidens varmepumpe

Anlægget tjener sig selv hjem

Hvis du udskifter dit olie eller gasfyr ud med en ny luft/vand varmepumpe, vil du uden tvivl kunne mærke en stor besparelse på varmeregningen; en besparelse, der i de fleste tilfælde vil tjene udgiften til den nye varmepumpe ind, allerede i løbet af 3-5 år. En gennemsnitsfamilie vil kunne spare i omegnen af 8.000-12.000 kr. på den årlige varmeudgift.

Luft/vand varmepumpe – også til glæde for naturen

Vores nye luft / vand varmepumper er meget effektive, i de fleste tilfælde er et nyt luft vand anlæg i praksis lige så effektivt som et jordvarmeanlæg.

Alle vores luftvand anlæg er enkle at montere og kræver hverken opgravning af haven eller tilladelse fra myndighederne.

Send oliefyret på pension eller fyr fyret

Der er altså både økonomiske og miljømæssige argumenter for at skrotte det gamle oliefyr eller gasfyr, og i stedet anskaffe dig en ressourcebesparende luft/vand varmepumpe. Raska –Teknik kan hjælpe med energitilskud og beregning af varmepumpe og besparelse.

Luft/vand varmepumper og rådgivning af den bedste kvalitet

Det giver tryghed at handle med Raska-Teknik, fordi du kan være forvisset om, at vore varmepumper og vores rådgivning er udtryk for den højeste standard inden for branchen. Vores vigtigste opgave er, at du som kunde, når handlen er afsluttet, står med en varmepumpe, som du vil påskønne de næste mange år frem i tiden.

Vi leverer og monterer varmepumper i hele landet

Raska-Teknik har kunder i hele Danmark og kommer også gerne forbi dig, med en ny luft/vand varmepumpe. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan du kan halvere dine varmeudgifter.

Varmepumpe Luft/vand

Har du spørgsmål?

Vi besvarer selvfølgelig gerne dine spørgsmål om varmepumper.
Ring til os på 25 85 24 70 eller send os en mail på Hr@raska.dk - så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Brugervejledning