25 85 24 70  |  hr@raska.dk

Airwell

Raska-Teknik ApS har et stort udvalg af Airwells produkter. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere eller ønsker et tilbud.

Blive ringet op
Modtage et tilbud
hCaptcha

Airwell

Airwell HDH009

Airwell HDH009

Med Airwell HDH009 får du et højtydende produkt, der med funktioner som opvarmningstilstand og sætpunktsgrænser kan give gode energibesparelser. Produktet har indbygget WiFi, hvilket giver nem styring, og en optimal luftdission, som resulterer i et lavt støjniveau (20 dB). 

Airwell HDH012

Airwell HDH012

Airwell HDH012 er et effektivt produkt, der kan give gode energibesparelser som følge af funktioner som sætpunktsgrænser og opvarmningstilstand. Produktet er let at styre via indbygget WiFi, og det har et meget lavt støjniveau (20 dB) grundet optimal luftdiffusion.

 

Der kan tilsluttes flere applikationer som rumkort og tilstedeværelsesregistre-ring. HDH012 har høj korrosionsbestandighed med Golden-Fin kølevæske-lækagedetektion og en høj ydeevne ved ned til -15 grader. Køle-varmeeffekten erpå 3,5 kW, der svarer til 55 m2. 

Airwell HDH018

Airwell HDH018

Her får du et højeffektivt produkt, der kan resultere i gode energibesparelser som følge af funktioner som opvarmningstilstand og sætpunktsgrænser. Produktet kan tilsluttes og styres via WiFi og tilsluttes flere applikationer som rumkort og tilstede-værelsesregistrering.

 

Produktet sørger for optimal luftdiffusion, der giver et meget lavt støjniveau (20 dB). Det har derudover høj korrosionsbestandighed med Golden-Fin kølevæske-lækagedetektion samt høj ydeevne ved -15 grader. Køleeffekten er 5,3 kW, der svarer til omkring 88 m2. 

Airwell HDH024

Airwell HDH024

Med Airwill HDH024 får du et højtydende produkt, der med funktioner som opvarmningstilstand og sæt-punktsgrænser kan give gode energibesparelser. Produktet har indbygget WiFi og kan tilsluttes flere applikationer via tørkontakt-en, eksempelvis rumkort og tilstedeværelsesregistrering.

 

Anlægget har optimal luftdiffusion, hvilket giver et meget lavt støjniveau (20 dB).  Det har derudover høj korrosionsbestandighed med Golden-Fin kølevæskelækagedetektion, og en høj ydeevne ved -15 ° C. Derudover har produktet en køle-varmeeffekt på 7,2 kW, der svarer til omkring 120 m2.

Airwell HKD009

Airwell HKD009

Med Airwell HJD009 får du en varmepumpe, der er rig på funktioner og leveres i et flot design, der passer ind i både nye og ældre boliger. Klimaanlægget har energiklasse A++/A+ og både varmer og køler effektivt uden generende støjniveau. 

 

Med produktet følger en fjernbetjening, og med den smarte "I Feel"-funktion bliver det muligt at kontrollere rumtempe-raturen meget præcist. Varmepumpen har en køle-varmeeffekt på 2,7 kW, hvilket svarer til omkring 40 m2. 

Airwell HKD012

Airwell HKD012

Airwell HKD012 er en varmepumpe, der har mange funktioner og er yders gennemført i designet. Klimaanlægget passer ind i alle boliger, og det er en energivenlig løsning med energiklasse A++/A+. Uden at støje unødvendigt både køler og varmer anlægget effektivt, og med den smarte funktion "I Feel" er det muligt at kontrollere temperaturen i rummet meget præcist. 

 

Der medfølger en fjernbetjening til anlægget, så det er nemt at styre, og varmepumpens køle-varmeeffekt på 3,5 kW svarer til omkring 55 m2. 

Airwell HKD018

Airwell HKD018

Denne varmepumpe er et klimaanlæg rigt på funktioner, som passer godt ind i ethvert hjem. Klimaanlægget har en effektiv varme- og køleeffekt, men uden at støje for meget. Airwell HKD018 er i energiklasse A++/A+.

 

Som følge af den smarte "I Feel"-funktion er det muligt at kontrollere en præcis rumtemperatur, og der medfølger en fjernbetjening til anlægget. Varmepumpen har en køle-varmeeffekt på 5,2 kW svarende til cirka 85 m2.

Airwell HKD024

Airwell HKD024

Airwell HKD024 er en varmepumpe med mange funktioner, der leveres i et flot og gennemført design, så den passer ind i alle boliger. Anlægget har energiklasse A++/A+, og det både varmer og køler effektivt uden unødigt støj. 

 

Med til anlægget følger en fjernbetjening, og det er muligt at kontrollere en præcis rumtemperatur med den smarte "I Feel"-funktion. Varmepumpen har en køle-varmeeffekt på 7 kW, der svarer til cirka 117 m2. 

Airwell YDZC Multisplit

Airwell YDZC Multisplit

Airwell YDZC Multisplit består af en udedel og op til fem indedele. Det betyder, at du med dette system kan få det optimale luftskifte i indeklimaet. 

 

Kombinationen af ude- og indedele er individuel efter boligens størrelse, og der er flere forskellige kombinationer af mængder og størrelser. Derfor bør du kontakte os for den bedste rådgivning, så du får det mest effektive og optimale klimaanlæg.