25 85 24 70  |  hr@raska.dk

Olimpia Splendid

Raska-Teknik ApS har et stort udvalg af Olimpias produkter. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere eller ønsker et tilbud.

Blive ringet op
Modtage et tilbud
hCaptcha

Olimpia Splendid

Olimpia Splendid Edge 30 HP EVA

Olimpia Splendid Edge 30 HP EVA

Olimpia Splendid Edge er en varmepumpe, der er forsynet med såkald inverter-teknologi. Det betyder, at den tilpasser ydeevne i forhold til varmebehov, og den kan dermed levere lige præcis den mængde varme, der er nødvendig. Derudover er varmepumpen udstyret med et nyt revolutionerende system, hvor alt er placeret i den indvendige enhed. 

 

Varmepumpen er nem og enkel at opsætte og installere - du skal blot bore to huller i væggen - og det er ikke nødvendigt at anvende et autoriseret kølefirma til installationen. 

 

Denne invertervarmepumpe kan opvarme rum op til 40 m2 og køle i rum op til 27 m2.

Olimpia Splendid Unico Air 20 HP EVA

Olimpia Splendid Unico Air 20 HP EVA

Med Olimpia Splendid Unico Air får du en varmepumpe forsynet med inverter-teknologi, hvilket betyder, at den tilpasser ydeevne og varmen til behovet. Derfor leverer den lige præcis den mængde varme, der er nødvendig. Varmepumpen er udstyret med et revolutionerende system, hvor alt er placeret i den indvendige enhed. 

 

Varmepumpen er nem at installere og kræver blot to huller i væggen. Du kan derfor installere den uden brug af et autoriseret kølefirma. 

 

Med Olimpia Splendid Unico Air får du en inverter-varmepumpe, der kan opvarme rum op til 28 m2 og køle i rum op til 20 m2.

Olimpia Splendid Unico Air 25 HP EVA

Olimpia Splendid Unico Air 25 HP EVA

Olimpia Splendid Unico Air er en varmepumpe forsynet med inverter-teknologi, og det betyder, at den tilpasser sin ydeevne efter behovet. Den leverer derfor lige præcis den mængde varme, der er nødvendig. Den er derudover udstyret med et revolutionerende system, hvor alt er placeret i den indvendige enhed. 

 

Varmepumpen er enkel at opsætte og installere, det kræver blot to huller i væggen. Du kan derfor installere den uden brug af et autoriseret kølefirma. 

 

Med Olimpia Splendid Unico Air får du en inverter-varmepumpe, der evner at opvarme rum op til 32 m2 og køle i rum op til 20 m2.

Olimpia Splendid Unico Air 8HP

Olimpia Splendid Unico Air 8HP

Olimpia Spendid Unico Air er det tyndeste og mest støjsvage klimaanlæg nogensinde uden udendørs enhed. Med kun 16 cm i dybden er enheden meget komprimeret og fylder næsten ingenting. Kun to huller er synlige på den udvendige overflade. 

 

Det er ikke nødvendigt med et autoriseret kølefirma til installation af varmepumpen; det er nemt og enkelt at opsætte og starte selv. Det kræver blot to huller i væggen.

 

Med en varmepumpe af mærket Olimpia Splendid Unico Air kan du opvarme rum op til 28 m2 og køle i rum op til 20 m2.

Olimpia Splendid Unico Twin

Olimpia Splendid Unico Twin

Her får du en varmepumpe, der udelukkende består af indedele. Klimaanlægget kan udføres til to forskellige værelser i total æstetisk integration takket være twin-teknologien, der sørger for total æstetisk integration med et forenklet design. Der er to indedele, for eksempel én i køkken-alrum og én på værelset. Anlægget er støjsvagt (46 dB). 

 

Med twin-teknologien er brugen af de to enheder både muligt samtidigt eller separat alt efter behov, hvad end det drejer sig om varme- eller køletilstand.  Installationen er nem og overstået på få minutter.

 

Olimpia Splendid Unico Twin har en køle-varmeeffekt på 2,5 kW, der svarer til cirka 40 m2.