25 85 24 70  |  hr@raska.dk

Luft-til-luft varmepumper

Raska-Teknik ApS har et stort udvalg af luft-til-luft varmepumper. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere eller ønsker et tilbud.

Blive ringet op
Modtage et tilbud

Luft-til-luft varmepumper

Panasonic HZ25XKE

Panasonic HZ25UKE 

Her får du en varmepumpe med nyt luftrensningssysten. Det betyder, du får et produkt med enestående effektivitet, komfort og banebrydende design.
 
Panasonic HZ23XKE har indbygget WLAN til internetstyring, som er nemt og praktisk at anvende. 

Free Multi Wall TZ • R32

Free Multi Wall TZ • R32

Denne varmepumpe sørger for den helt rette temperatur i op til tre værelser i din bolig. Med sig bringer den høj komfort, lave energiomkostninger og sundere luft.

 

Panasonic Free Multi Wall TZ kan du skabe et afslappende miljø med højere komfort til følge.

Etherea Multi Split, tre rum

Etherea Multi Split, tre rum

Med denne varmepumpe kan du reducere dit forbrug, der er godt for både din pengepung og miljøet. Du kan nemlig spare helt op til 34 procent på dit forbrug.

 

Etherea Multi Split har den fordel, at du også sparer plads på udendørsenheden, fordi varmepumpen har et Multi Split-System, der gør det lettere at installere i små rum.

Airwell HDH009

Airwell HDH009

Med Airwell HDH009 får du et højtydende produkt, der med funktioner som opvarmningstilstand og sætpunktsgrænser kan give gode energibesparelser. Produktet har indbygget WiFi, hvilket giver nem styring, og en optimal luftdission, som resulterer i et lavt støjniveau (20 dB).

Olimpia Splendid Edge 30 HP EVA

Olimpia Splendid Edge 30 HP EVA

Olimpia Splendid Edge er en varmepumpe, der er forsynet med såkald inverter-teknologi. Det betyder, at den tilpasser ydeevne i forhold til varmebehov, og den kan dermed levere lige præcis den mængde varme, der er nødvendig. Derudover er varmepumpen udstyret med et nyt revolutionerende system, hvor alt er placeret i den indvendige enhed.

 

Varmepumpen er nem og enkel at opsætte og installere - du skal blot bore to huller i væggen - og det er ikke nødvendigt at anvende et autoriseret kølefirma til installationen.

 

Denne invertervarmepumpe kan opvarme rum op til 40 m2 og køle i rum op til 27 m2.

Leveret af